New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Let's connect

Besplatna dostava preko 100 KM

Pretraži

Datum početka važenja: 21.07.2023. godine

DVC d.o.o, PJ. DVC SPORT Banjaluka web shop omogućava plaćanje artikala iz svoje ponude na dva načina: gotovinsko plaćanje pouzećem i plaćanje platnim karticama.

Način plaćanja birate pri zaključenju narudžbe na našem web shop-u.

 

GOTOVINSKO PLAĆANJE POUZEĆEM

Ukoliko ste se odlučili za ovaj način plaćanja, u obavezi ste da paket koji Vam bude isporučen na adresu platite dostavljaču na licu mjesta prilikom preuzimanja.

Neće Vam biti zaračunati nikakvi dodatni troškovi (osim troškova dostave) za plaćanje pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom. Plaćanje mora biti izvršeno u konvertibilnim markama.

Molimo Vas, imajte u vidu da dostavljač možda neće imati sitnog novca da Vam vrati kusur, te se potrudite da imate tačnu sumu za plaćanje koja je navedena u konfirmacionom mejlu koji ste dobili prilikom potvrde kupovine.

 

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje platnom karticom, prilikom posljednjeg koraka prije potvrde kupovine, sistem će Vas preusmjeriti na sigurnosni link UniCredit bank a.d. Banja Luka, gdje unosite podatke o Vašoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski uneseni i ne mogu se mijenjati. Nakon uspješne kupovine, bićete vraćeni sa adaptera banke nazad na naš web sajt, sa potvrdom da je Vaša kupovina uspješna. Ukoliko je došlo do neke greške u vezi sa Vašom platnom karticom, bićete vraćeni nazad na naš web sajt, sa obavještenjem o čemu se radi. Nakon uspješne kupovine i plaćanja platnom karticom, prilikom preuzimanja pošiljke nemate nikakve naknadne troškove.

  • Po izvršenom plaćanju, specifikacija plaćenog e-računa i njegov iznos se ne mogu mijenjati.
  • Poslije izvršene naplate nije moguće otkazati plaćanje i stornirati naplaćeni iznosi
  • Sve reklamacije na izvršeno plaćanje e-računa možete uputiti na info@dvcsport.com .

DVC d.o.o, PJ. DVC SPORT Banjaluka se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za štetu koja može nastati Vama i/ili trećim licima usljed neautorizovanog ili neovlašćenog korišćenja platne kartice, tj. bilo kakve zloupotrebe iste (ukradene platne kartice, korišćenje platne kartice bez znanja vlasnika iste, i sl.). U navedenim i sličnim slučajevima, DVC d.o.o, PJ. DVC SPORT Banjaluka neće izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava.

DVC d.o.o, PJ. DVC SPORT Banjaluka nije odgovorna za prekid Internet konekcije ili nedostupnost procesora platnih kartica.

DVC d.o.o, PJ. DVC SPORT Banjaluka će, u skladu sa važećim zakonskim propisima, preduzeti sve raspoložive mjere u cilju zaštite Vaših podataka, kao i podataka o izvršenom plaćanju e-računa. Navedeni podaci će se smatrati povjerljivim informacijama i biće dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi podaci o platnoj kartici se kriptovano razmjenjuju direktno između Vas i servera banke procesora platnih kartica i njihovu sigurnost, odnosno tajnost podataka, garantuje i obezbjeđuje banka.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor kartica. Za realizaciju kupovine platnim karticama procesor kartica je UniCredit bank a.d. Banja Luka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu DVC d.o.o, PJ. DVC SPORT Banjaluka, pa samim tim DVC d.o.o, PJ. DVC SPORT Banjaluka neće biti odgovorna za eventualne zloupotrebe istih.

X